Υποστήριξη;

Από το 1979 που ο Θεός μάς έδωσε τον οραματισμό να μεταδώσουμε το μήνυμα του Ευαγγελίου στους Έλληνες σ’ όλα τα μέρη του κόσμου λειτουργούμε με αυτοπροαίρετες δωρεές Ελλήνων και φιλελλήνων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι επιθυμούν να δουν την εκπομπή μας να δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες της Ελλάδας και της διασποράς να μάθουν πιο συγκεκριμένα την προσφορά και τη δωρεά του Κυρίου Ιησού Χριστού.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα που το ονομάσαμε αρχικά «Ζώντας 100%», και εδώ και μερικά χρόνια, «Ζώντας Πραγματικά», μεταδίδεται σε όλο τον Καναδά, απ’ όπου και ξεκίνησε, όπως επίσης σε μερικές πόλεις της Αυστραλίας και στην Ελλάδα.

Μοναδικός σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους αγαπητούς συμπατριώτες μας να γνωρίσουν τον Κύριο Ιησού Χριστό, την αγάπη, τη ζωή της χαράς, της ελπίδας και της παρηγοριάς Του και πάνω απ’ όλα να αποφασίσουν να Τον δεχτούν ως Σωτήρα τους.

Αν νομίζετε ότι ο Θεός σας παρακινεί να κάνετε το ίδιο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε μία από τις διευθύνσεις για να σας ενημερώσουμε για την προσφορά σας η οποία θα τύχει νόμιμης απόδειξης είσπραξης για χρήση.

Αλλιώς, μπορείτε να μας στείλετε δωρεά μέσω Zeffy:

Scroll to top