Ποιοί είμαστε;

Το 1979 ο Θεός μάς έδωσε τον οραματισμό να μεταδώσουμε το μήνυμα του Ευαγγελίου στους έλληνες σ’ όλα τα μέρη του κόσμου. Έτσι δημιουργήσαμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που το ονομάσαμε αρχικά «Ζώντας 100%», και εδώ και μερικά χρόνια, «Ζώντας Πραγματικά».

Το πρόγραμμα μεταδίδεται σε όλο τον Καναδά, απ’ όπου και ξεκίνησε, όπως επίσης σε μερικές πόλεις των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και τα τελευταία χρόνια σε μερικές πόλεις της Ελλάδος.

Μοναδικός σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους αγαπητούς συμπατριώτες μας να γνωρίσουν τον Κύριο Ιησού Χριστό,

την αγάπη, τη ζωή της χαράς, της ελπίδας και της παρηγοριάς Του και πάνω απ’ όλα να αποφασίσουν να Τον δεχτούν ως Σωτήρα τους.
Κάθε πρόγραμμα μας είναι διάρκειας μισής ώρας και περιλαμβάνει, ύμνους, σύντομα μηνύματα, συνεντεύξεις πάνω σε διάφορα θέματα πίστης και καθημερινής ζωής, προσωπικές εμπειρίες, κ.ά. 
Βλέποντας όμως ότι πολύς κόσμος, ιδιαίτερα η νεολαία, χρησιμοποιεί το διαδίκτυο (internet), θεωρήσαμε καλό να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα, στην οποία να έχουμε τα βίντεο με τα προγράμματά μας, διάφορα μηνύματα του Ευαγγελίου, παγκόσμια νέα και πολλά άλλα που ενδιαφέρουν το σύγχρονο άνθρωπο. Έτσι, μ’ αυτόν τον τρόπο θα έχουν πρόσβαση στα προγράμματα μας έλληνες σ’ όλα τα μέρη του κόσμου, που δεν έχουν την ευκαιρία να βλέπουν προγράμματα στη γλώσσα τους.


Σκοπός μας είναι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του αποστόλου Παύλου που λέει:  

«Εμείς  κηρύττουμε το Χριστό, που έχει σταυρωθεί» (Α’ Κορινθίους 1/23) και δεν αποβλέπουμε  

«σε οτιδήποτε άλλο, παρά μονάχα στον Ιησού Χριστό, και μάλιστα σταυρωμένο» (Α’ Κορ. 2/2)